Locuri superbe pentru team building in zona Cluj

De cativa ani incoace, datorita programelor de team building outdoor desfasurate, am avut ocazia sa descoperim sau sa redescoperim multe locuri inimaginabil de frumoase, majoritatea in apropiere de Cluj-Napoca.

Ne dorim ca prin ceea ce realizam prin programele de team building sa reusim nu doar sa cream echipe eficiente dar si sa plantam in inimile participantilor respectul pentru natura, dragostea pentru ceea ce inseamna frumusetile Romaniei si sa promovam locuri pe a caror frumusete putine altele o intrec.

Cateva dintre cele care ne-au atras noua atentia in mod special si speram sa reusim sa le revedem cu orice ocazie le gasiti in lista de mai jos. Sunt doar o parte, cele din judetul Cluj si zonele apropiate (o distanta de maxim 3 ore de parcurs cu masina), ar fi mult mai multe de descris, o vom face in viitorul apropiat.

Padis – judetul Bihor, la o distanta de 95 km de Cluj-Napoca

Probabil pentru cei mai multi, Padisul nu mai are nevoie de nici o descriere. Ofera privelisti extraordinare indiferent de sezon si are foarte multe spatii deschise pentru desfasurarea oricarui tip de program outdoor. Unitatile de cazare nu sunt foarte multe si nici foarte pretentioase, insa compenseaza prin faptul ca locatia abunda in obiective turistice cele mai multe usor accesibile.

team building cluj - padis

Valea Aleului – judetul Bihor, la o distanta de aprox. 170 km de Cluj-Napoca

Situat in inima muntilor Apuseni, pe noi ne-a cucerit linistea si calmul locului. Toate echipele care au ajuns in aceasta zona, au plecat incarcati de energie pozitiva si mult mai uniti. Fiind o vale larga, imprejmuita de munti, ofera posibilitatea de a realiza foarte multe ateliere, tot ce poti sa iti doresti.

Boga – judetul Bihor, la o distanta de 126 km de Cluj-Napoca

Avem o afinitate speciala pentru acest loc, pe care il vizitam anual si pentru team building-ul intern 🙂 Ne ofera posibilitatea de a vizita diferite obiective turistice, precum cascada Oselu din imaginea de mai jos si se afla in apropierea altor zone de interes turistic. Va mai dezvaluim ca aici am implementat cel mai grozav treasure hunt, conform feedback-ului primit in urma activitatii.

team building cluj - oselu

Lacul Micesti – judetul Cluj, la o distanta de 20 km de Cluj-Napoca

Cateodata e bine sa lasi pozele sa vorbeasca de la sine… Numai de bine avem de spus despre locatia care ne ofera posibilitatea de a lasa imaginatia noastra sa zboare catre programele cu tematici marine, unde includem fiecare facilitate, inclusiv accesul la apa in activitatile noastre. Iar rezultatele au fost mai bune decat ne-am putut astepta 🙂

team building cluj - micesti

Leghia – judetul Cluj, la o distanta de 45 km de Cluj-Napoca

Ne place ca e in apropiere, foarte accesibil si totusi pare ca te-ai rupt cu totul de civilizatie. Permite desfasurarea oricarui program de team building dorit, si ne lasa la final cu sentimentul placut ca ne-am unit cu natura, chiar daca nu a trebuit sa parcurgem mult drum pentru asta.

Remeti – judetul Bihor, la o distanta de 107 km de Cluj-Napoca

Fiind de asemenea imprejmuit de munti si strabatut de raul Valea Iadului, Remeti ofera posibilitati de cazare diverse, este usor accesibil si la fel de frumos precum celelalte zone muntoase din Transilvania. Poza deasupra titlului va ofera un mic preview cu privire la aceasta locatie frumoasa 🙂

Suncuius si Vadu Crisului – judetul Bihor, la o distanta de 110 – 120 km de Cluj-Napoca

E o zona foarte indragita de montaniarzi, dar accesibila pentru orice fel de grupuri. Drumetii in pesteri, programe de team building facilitate, catarari, ture cu caiacul, tiroliana, pod indian, toate pot fi realizate aici. Chiar daca pana de curand nu oferea spatii de cazare potrivite, au revenit in circuit si merita atentia oricarui iubitor de natura.

Rimetea – judetul Alba, la o distanta de 60 km de Cluj-Napoca

Am descoperit de curand aceasta locatie superba, foarte aproape de Cluj, care parca e impietrita in timp. Situat la poalele muntilor Trascau, nu doar elemente din natura, dar si satul in sine ofera o imagine de neuitat, Rimetea fiind declarata zona arhitecturala si urbana protejata. Unitatile de cazare sunt multe si ospitaliere, ramane doar sa ne dorim sa ajungem cat mai des acolo trezindu-ne dimineata la geam cu privelistea din imaginea de mai jos.

team building cluj rimetea

Belis – judetul Cluj, la o distanta de 60 km de Cluj-Napoca

Multele obiective turistice din zona ne-a facut sa revenim aici de nenumarate ori. Ne place plaja de posibilitati pe care ne-o ofera si in ceea ce priveste programele noastre, nu exista vreunul care sa nu poate fi realizat cu succes aici. E o zona promovata turistic, deci si posibilitatile de cazare sunt numeroase si pe toate gusturile.

Baisoara – judetul Cluj, la o distanta de 60 km de Cluj-Napoca

Am ajuns de foarte multe ori in aceasta zona, in Baisoara sau chiar in Frasinet sau Muntele Baisorii, si de fiecare data ne-am desfasurat activitatile in cele mai bune conditii. Nu exista foarte multe posibilitati de cazare dar chiar daca sunt putine, servesc bine necesitatile grupurilor. E o zona muntoasa frumoasa la care ne intoarcem cu drag de fiecare data.