Team building exact cum vrei!

Intelegem perfect complexitatea oamenilor, echipelor si organizatiilor si nevoia de evenimente si programe unice de team building care izvoraste tocmai din acea complexitate.

In consecinta, ne bucuram sa va oferim posibilitatea de a va personaliza team buildingul alegandu-va locatia si atelierele de activitati.
In ceea ce priveste locatiile avem parteneri de incredere in toata tara, la munte, in orase si la mare.
Pentru a ne asigura ca oricine isi gaseste o activitate care sa-i fie pe plac va punem la dispozitie activitati extreme, creative, competitive, artistice, de tip RSC sau pur si simplu relaxante si recreative.

Luam lucrurile distractive foarte in serios, de aceea urmam pasii de mai jos in elaborarea solutiilor de team building:

  1. Intra in contact cu unul dintre consultantii SOLVER, care va analiza nevoile organizatiei, te va ajuta sa selectezi programul potrivit care sa fie conform obiectivelor stabilite si in limitele bugetului alocat.
  2. Odată cu selectarea programului, echipa SOLVER va lucra la adaptarea acestuia conform specificului grupului si obiectivelor setate.
  3. In cazul in care se doreste, ne vom ocupa de detalii precum locatia si detaliile organizatorice ce tin de aceasta.
  4. La fata locului, ne asiguram ca totul decurge conform planului, livram cu profesionalism programul, implicam echipa in activitati si realizam activitatea de debriefing pentru a ne asigura de atingerea obiectivelor team building-ului.
  5. In urma evenimentelor de team building, va vom oferi un raport cu concluziile facilitatorilor, unde vom include sugestii de aplicat la locul de munca, poze din cadrul activitatilor, la cerere si material video pentru a va reaminti de timpul frumos petrecut cu echipa.

Pentru orice detalii, puteti lua legatura cu noi AICI.

Sa ne vedem cu chef de distractie la cele mai grozave team buildinguri! 🙂